Календар

Излезе от печат четвъртият календар за 2024г. със снимки на Жеравна с подбрани снимки от началото на настоящия век.

Ще го изпратим на всички, които направят дарение от 20 лв по банков път (пощенските разходи са за сметка на получателя, за изпращане в чужбина добавете 12 лв към сумата за дарение). Набраните средства ще се използват за подпомагане на дейности в селото, като довършване на настилката на детската площадка, възстановяване на сградата на читалището (която е дарена от инж. В. Ранков през 1941 год), както и за подпомагане на кметството да продължи дейности по поддържане на културния и архитектурен облик на селото.

Календарите можете да намерите и в сувенирните магазини в селото.

Надяваме се с даренията на всички вас – посетители, приятели, жители на Жеравна, тези цели да могат да се осъществят.

ВАЖНО!!!!
Направилите дарение по банковите сметки на Фонд Жеравна трябва да ни изпратят по e-мейла (fundzheravna@gmail.com) попълнен протокол за дарение, който можете да свалите от ТУК (PDF формат, с възможност за попълване директно на компютър) или ТУК (MS Word doc файл), както и точни имена, адрес и телефон на получателя на календара – всички тези данни са изискват от куриерските фирми.

За да спестите време и банкови разходи, можете да ползвате някоя онлайн платформа за изгодни плащания към банкова сметка, например wise.com. Не забравяйте да ни изпратите мейл с попълнен протокол за дарение, в който да ни изпратите също и име, телефон и точен адрес, на който желаете да получите пратката! Телефонът е нужен за всички куриерски пратки.

Лимитиран брой календари са налични в сувенирните магазини в Жеравна.

Специално за жеравненци: можете да дарите 20 лв. (или повече, ако желаете) при Васил Евтимов, който ще оформи протокол за дарение и ще ви даде календар.