Календар Жеравна 2021

Скъпи приятели,
Към 17 Януари 2021 г. тиражът на календара е изчерпан. Ако тепърва направите дарение, няма как да получите календар. Благодарим на всички, които дариха до днес, благодарим и на тези от вас, които продължават да даряват за каузата на Жеравна. Нашият амбициозен ПЛАН за бъдещи действия и каузи се нуждае от средства. Надяваме се с ваша помощ да успеем да осъществим всички залегнали в плана дейности, за да направим Жеравна още по-хубава.

Излезе първото издание на „Фонд Жеравна“ – 14-страничен календар 2021 год. за ценители, със снимки от Жеравна, такава, каквато я познаваме и обичаме. Календарът е стенен, с размер 33х48.

Този календар ще бъде изпратен по пощата – у нас и зад граница – на всички, които дарят по 20 лв. на Фонд Жеравна (пощенските разходи ще са за сметка на получателя, моля добавете 10 лв. (5€) за пратка извън България и 5 лв. за пратка в България).

Средствата, набирани от даренията, ще бъдат използвани в полза на селото – за възстановяване на еко-пътеките през планината, за отпечатване на карта с важните за гостите на Жеравна обекти, както и за подпомагане на кметството да продължи дейностите по поддържане облика на селото.

Надяваме се с даренията на всички вас – посетители, приятели, жители на Жеравна, тези цели да могат да се осъществят.

ВАЖНО!!!!
Направилите дарение по банковите сметки на Фонд Жеравна трябва да ни изпратят по e-мейла (fundzheravna@gmail.com) попълнен протокол за дарение, който можете да свалите от ТУК (PDF формат, с възможност за попълване директно на компютър) или ТУК (MS Word doc файл), както и точни имена, адрес и телефон на получателя на календара – всички тези данни са изискват от куриерските фирми.

За да спестите време и банкови разходи, можете да ползвате някоя онлайн платформа за изгодни плащания към банкова сметка, например transferwise.com. Не забравяйте да ни изпратите мейл с попълнен протокол за дарение, в който да ни изпратите също и адреса, на който желаете да получите пратката!

Лимитиран брой календари ще се продават в сувенирен магазин Дюкянъ Жеравна (бившият Сувенирен магазин от комплекс Златна Ореша).

Специално за жеравненци: от 16 септември можете да дарите 20 лв. при Васил Евтимов, който ще оформи протокол за дарение и ще ви даде календар.

Щракнете върху снимките, за да ги отворите в голям размер (отварят се в нов таб/прозорец)!

2 Comments on “Календар Жеравна 2021

  1. Моля, добавете и PayPal адрес. Става по-бързо, евтино и лесно.

    • Работим по въпроса. Засега може да ползвате Wise.com или друга подобна онлайн услуга за евтини преводи.