Жеравна книга

Фонд Жеравна преиздаде книгата ЖЕРАВНА от Д. Константинов

Излезе от печат ново издание на фундаменталния труд на Данаил Константинов „Жеравна в миналото и до днешно време“, издаден през 1948 г. от читалище Единство – с. Жеравна.

Фонд Жеравна, в сътрудничество с издателство Атеа, издава книгата без почти никаква промяна от оригиналното издание от 1948 г., единствената промяна е осъвременената корица. Книгата е с твърди корици и е напечатана на качествена бяла офсетова хартия.

ВНИМАНИЕ!
Книгата не се продава! Можете да я получите като подарък, ако направите дарение на името на Фонда на стойност минимум 50 лева + разходите за изпращане на книгата до Вас – 6 лв. за България и 20 лв. за чужбина.

Можете да дарите по банковата сметка на Фонда и да ви изпратим книгата или на място в Жеравна, в сувенирен магазин Дюкянъ, Ретро Фото или Тъкачницата срещу кметството.

ВАЖНО!!!!
Направилите дарение по банковите сметки на Фонд Жеравна трябва да ни изпратят по e-мейла (fundzheravna@gmail.com) попълнен и сканиран протокол за дарение, който можете да свалите от ТУК (PDF формат) или ТУК (MS Word doc файл), както и точни имена, адрес и телефон на получателя на книгата/книгите – тези данни са изискват от куриерските фирми.

За да спестите време и банкови разходи, можете да ползвате някоя онлайн платформа за изгодни плащания към банкова сметка, например wise.com.