календар Жеравна 2023

Календар на Фонд Жеравна за 2023 г.

Излезе от печат третият 14-страничен календар на Фонд Жеравна с подбрани снимки от началото на настоящия век.

Този календар ще бъде изпратен по пощата – у нас и зад граница – на всички, които дарят минимум 20 лв. на Фонд Жеравна (пощенските разходи ще са за сметка на получателя, моля добавете 16 лв. (8€) за пратка извън България и 6 лв. за пратка в България).

Средствата, набирани от даренията, ще бъдат използвани в полза на селото – за възстановяване на еко-пътеките през планината, за отпечатване на карта с важните за гостите на Жеравна обекти, както и за подпомагане на кметството да продължи дейностите по поддържане облика на селото.

Надяваме се с даренията на всички вас – посетители, приятели, жители на Жеравна, тези цели да могат да се осъществят.

ВАЖНО!!!!
Направилите дарение по банковите сметки на Фонд Жеравна трябва да ни изпратят по e-мейла (fundzheravna@gmail.com) попълнен протокол за дарение, който можете да свалите от ТУК (PDF формат, с възможност за попълване директно на компютър) или ТУК (MS Word doc файл), както и точни имена, адрес и телефон на получателя на календара – всички тези данни са изискват от куриерските фирми.

За да спестите време и банкови разходи, можете да ползвате някоя онлайн платформа за изгодни плащания към банкова сметка, например wise.com. Не забравяйте да ни изпратите мейл с попълнен протокол за дарение, в който да ни изпратите също и име, телефон и точен адрес, на който желаете да получите пратката! Телефонът е нужен за всички куриерски пратки.

Лимитиран брой календари са налични в сувенирните магазини в Жеравна.

Специално за жеравненци: можете да дарите 20 лв. (или повече, ако желаете) при Васил Евтимов, който ще оформи протокол за дарение и ще ви даде календар.