Календар на Фонд Жеравна за 2024 г.

Излезе от печат четвъртият календар със снимки на Жеравна. Ще го изпратим на всички, които направят дарение от 20 лв по банков път (пощенските разходи са за сметка на получателя, за изпращане в чужбина добавете 12 лв към сумата за дарение). Набраните средства ще се използват за подпомагане на дейности в селото, като довършване на настилката на детската площадка, възстановяване на сградата на читалището (която е дарена от инж. В. Ранков през 1941 год), както и за подпомагане на кметството да продължи дейности по поддържане на културния и архитектурен облик на селото.

Календарите можете да намерите и в сувенирните магазини в селото.

ВАЖНО!!!!
Направилите дарение по банковите сметки на Фонд Жеравна трябва да ни изпратят по e-мейла (fundzheravna@gmail.com) попълнен протокол за дарение, който можете да свалите от ТУК (PDF формат, с възможност за попълване директно на компютър) или ТУК (MS Word doc файл), както и точни имена, адрес и телефон на получателя на календара – всички тези данни са изискват от куриерските фирми.

За да спестите време и банкови разходи, можете да ползвате някоя онлайн платформа за изгодни плащания към банкова сметка, например wise.com. Не забравяйте да ни изпратите мейл с попълнен протокол за дарение, в който да ни изпратите също и име, телефон и точен адрес, на който желаете да получите пратката! Телефонът е нужен за всички куриерски пратки.